Behande­lingen

Met intensieve behandelingen als botox, Olaplex en NAK Hair herstelt uw haar zich en wordt het steviger dan ooit.

botox behandeling donker haar
botoxbehandeling met krulhaar
blonde baylage

Met veganisti­sche & diervrien­delijke producten

Naast het klassieke knippen en kleuren biedt Delphine intensieve haarbehandelingen aan. Daarvoor werkt ze uitsluitend met veganistische producten, die bovendien niet op dieren getest werden. De behandelingen doen uw haar opnieuw glanzen.

Bekijk hieronder uit welke verzorgingskuren u kan kiezen.

  • Botoxbehandeling
  • Olaplexbehandeling
  • NAK Hair-behandeling

Gezond & pluisvrij haar verzekerd

Haarbotox, een relatief nieuwe trend in de branche, gebruikt geen echte botox die normaal gezien in de huid gespoten wordt. De techniek bestaat uit een uitgebreide keratinebehandeling op basis van hyaluronzuur. In tegenstelling tot een standaard keratinebehandeling verandert uw haarstructuur met een botoxbehandeling niet.

U krijgt gezond en pluisvrij haar met behulp van natuurlijke producten. De botoxkuur is geschikt voor elk haartype, zelfs voor zwaar beschadigd haar. Het beste resultaat krijgt u als u de therapie om de drie à vier maanden herhaalt. De bijbehorende shampoo en conditioner zijn in de prijs inbegrepen. Zo kan u uw haar blijven onderhouden en straalt het nog maandenlang.

Voor stevig & veerkrachtig haar

Weer, wind en (ont)kleuring kunnen de zwavelbruggen van uw haar aantasten. Die worden al in het haarzakje gevormd en bepalen mee de vorm van uw haar (krullen, stijl, kroes ...). Gelukkig bestaat daarvoor een oplossing: de Olaplexbehandeling. Daarmee herstelt Delphine de zwavelbruggen van uw haar, zodat het weer sterk en gezond is. Om blijvend een stralend resultaat te verkrijgen, kan u alle Olaplexproducten kopen en thuis verder gebruiken.

Natuurlijke aanpak die werkt

Delphine gebruikt NAK Hair als hoofdmerk in haar salon. Dat is een Australisch veganistisch en kappersmerk dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt (geen parabenen of sulfaten) en dierenproeven afzweert. Daarenboven zijn de volledige flessen van dop tot inhoud biologisch afbreekbaar. Dankzij de NAK Hair-verzorging van Delphine krijgt u zacht en lekker ruikend haar. Wie wil dat nu niet?

haarbehandelingen olaplex haarproducten
Olaplex haarproducten

Droog en beschadigd haar?

Boek vandaag nog uw voedende haarbehandeling!