Behande­lingen

Met intensieve behandelingen als botox, Olaplex en NAK Hair herstelt uw haar zich en wordt het steviger dan ooit.

botox behandeling donker haar
botoxbehandeling met krulhaar
blonde baylage

Haarbehandelingen met veganistische producten

Naast het klassieke knippen en kleuren biedt Delphine intensieve haarbehandelingen aan. Droog of beschadigd haar herstellen, kan ze bijvoorbeeld met veganistische producten.

Die werden bovendien niet op dieren getest. De behandelingen doen uw haar opnieuw glanzen. Bekijk hieronder uit welke haarverzorgingen u kan kiezen.

  • Botoxbehandeling
  • Olaplexbehandeling
  • NAK Hair-behandeling

Keratinebehandeling o.b.v. hyaluronzuur

Haarbotox, een relatief nieuwe trend in de branche, gebruikt geen echte botox die normaal gezien in de huid gespoten wordt. De techniek bestaat uit een uitgebreide keratinebehandeling op basis van hyaluronzuur. In tegenstelling tot een standaard keratinebehandeling verandert uw haarstructuur met een botoxbehandeling niet.

U krijgt gezond en pluisvrij haar met behulp van natuurlijke producten. De botoxkuur is geschikt voor elk haartype, zelfs voor zwaar beschadigd haar. Het beste resultaat krijgt u als u de keratinebehandeling om de drie à vier maanden herhaalt. De bijbehorende shampoo en conditioner zijn in de prijs inbegrepen. Zo kan u uw haar blijven onderhouden en straalt het nog maandenlang.

Voor stevig & veerkrachtig haar

Weer, wind en (ont)kleuring kunnen de zwavelbruggen van uw haar aantasten. Die worden al in het haarzakje gevormd en bepalen mee de vorm van uw haar (krullen, stijl, kroes ...). Gelukkig bestaat daarvoor een oplossing: de Olaplexbehandeling. Daarmee herstelt Delphine de zwavelbruggen van uw haar, zodat het weer sterk en gezond is. Om blijvend een stralend resultaat te verkrijgen, kan u alle Olaplexproducten kopen en thuis verder gebruiken.

Natuurlijke haarverzorging die werkt

Delphine gebruikt NAK Hair als hoofdmerk in haar kapsalon. Dat is een Australisch veganistisch en kappersmerk dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt (geen parabenen of sulfaten) en dierenproeven afzweert. Daarenboven zijn de flessen van dop tot inhoud biologisch afbreekbaar. Dankzij de NAK Hair-verzorging van Delphine krijgt u zacht en lekker ruikend haar. Wie wil dat nu niet?

haarbehandelingen olaplex haarproducten
Olaplex haarproducten

Droog en beschadigd haar?

Boek vandaag nog uw voedende haarbehandeling!